Coooold

Hallå i stugan! Jag kom preccis hem från en liten promenad nu och fasen vad kallt det är här! Jag ska nog ta och värma mig med en varm dusch snart. Nu har jag ju varit  i Åre  nästan en vecka så imorgon åker jag hem till Sandiken igen. Har ingen aning vad som händer i helgen, kanske lite fest om man får hoppas. Det har varit mysigt att träffa Mattias iallafall och jag kommer nog upp snart igen.


Det har snöat här!!!
mattias!

sequin



Daria Werbowy,

Åre town



Nu är jag framme i Åre, kom med tåget igår kväll! Tog en liten promenad för ett tag sen för att utforska staden. Senast jag var här var man ju en liten plutt. Det är mysigt här, fast det kanske inte finns så mycket att göra just nu då. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, sen lunch! See ya

love me still?

Here is my hand for you to hold
Here's the part of me they have not sold
I've wandered far, i've had my fill
I need you now, do you love me still

Only you have seen the hidden part of me
Call me foolhardy if you will
But i loved you when, do you love me still

So many smiles and lies surround me
Empty expectations, faceless fears
Sometimes this life is a bitter pill
I love you now, do you love me still

You have been mine since time untold
Our love is immortal, don't you know
Others will come, and they will go
But i loved you young, i love you old

Only you have seen, the other side of me
Call me naive, i think you will
But i loved you then, do you love me still

Here are the eyes that only see you
Here is the mouth that only calls your name
Here is the soul that can not kill
I love you now, do you love me still

Blanket of ghosts

Har precis kommit hem från Storvik, jag umgicks med mina kompisar från the Bigbay, Isabelle, Magda och Nichole. Vi satt på Merkurius och fikade ett så ganska bra tag, och sen drog vi oss mot Isabelle och åt upp hennes pasta. Tiden gick ju så fort så nu är jag hemma igen. Imorgon, på torsdag och fredag slippar man ju skolan också eftersom vi är lediga! FETT! Jag och Magda ska vara modeller i treornas modevisning i vår, haha, vad har vi gett oss in i? Som tur är ska ju några fler från klassen också vara med. Så imorgon är det fotografering! höhö

Jag säger bara, missa inte att lyssna på Dustin Kensrue, härligaste rösten någonsin.....


I used to rule the world



Nu är jag jäkligt sliten efter det här helgen, så idag blir det att bara chilla och löka vid Tv:n.

Måndag igen då

Ny dag, ny vecka! Kom precis hem från Gävle och sitter och käkar mandariner. Ska snart in mot stan och dansa för att sedan dra mig in mot Gävle igen. I helgen var jag ju i Stockholm, vilket var riktigt kul. Det blev shopping på fredan som avslutades med Idol och pizza. På lördagen blev jag och Mattias bjudna av hans pappa på mat på Golden Hits. Fett roligt ställe med god mat och super bra underhållning. Dom sjöng och dansade medans man åt. Sjukt kul var det iallafall.


På väg mot Estocolmo

På väg mot stadelen

Klara för mat

who's gonna rise

Är det någon mer än jag som håller på att somna just nu? Är ganska trött efter en seg skoldag. Men inte imorgon för då slipper jag skolan och ska dra mot stor staden! Jag och Matte ska dra ner till hans pappa och bo där över helgen, blir som en mys helg innan han åker upp till Åre på tisdag. Så imorgon är det shopping ON, hoppas jag hittar något fett.



gårdagen


Igårkväll var väldigt roligt! Tack för en grym kväll tjejer :D

Dancing on a friday night

Äntligen helg och fredag! Ska bli skönt att festa till det lite ikväll med Magda, Ida och Isabelle. Vi ska väl käka lite först och sen dra oss in mot Sandviken. Nu är det UF i skolan och det går framåt, håller på att göra en budget, låter kul. Sen blir det hem fort som tusan för att sedan åka till Ida. Nu forsätter arbetet... Trevlig helg!

RSS 2.0