det är fredag, vi ska parta

Idag kom den nya sängen! Ska snart bära upp den bara man får hjälp så. Mattias kommer snart han också så vi ska nog packa ner alla sista grejorna sen bär det av till stan för att festa litegrann. Nu är lovet slut också snart, det har gått så sjukt snabbt tycker jag. Vet inte ens vad jag har gjort under lovet. Nu blir det duschen on sen kanske käka, hungrig hungrig! Hööörs då!

29/2

Detta är vad jag har beställt från tax-freen, känns bra med lite nytt smink och en ny parfym. Parfymen luktar ju så gott fast det är synd att många har den. Ögonskuggan är i fyra bruna färger och kommer från YSL.

image72

just chillin'

det är torsdagsnatt och jag sitter vid min trappa och skriver lite på datten. Denna dag har jag spenderat med att fira Janne's födelsedag, sen gått runt i gävle och frossat lite. Det resulterade i lite sköna grejjer jag ska ta med mig imorgon kväll! Vi åker till Gran Canaria om ett dygn typ!! yeaah! Resten av kvällen har jag stått och packat massa prylar som inte får plats i resväskan. Förresten är NATHALIE i öarna just i denna stund jag skriver! kanske kommer och hälsar på en dag, hähä!  nä, nu ska jag kila upp på rummet och lägga mig och sova så jag hinner med allt imorgon! Godnatt allesammans (ni SJU stycken som tittar) !! Ha en skön vecka i Svergie, haha!

2 days

Skulle det inte va lite skönt med sommar och bruna ben nu? och lite schyssta sommarkläder!
image71

I WANT A TICKET TO ANYWHERE

nu sitter man här igen och har ingen aning om vad man ska skriva. Jag kan ju säga att jag idag har varit med mattias. Vi har typ myst och spelat tv spel hela dan, slutade med att vi gymmade litegrann också.. Igår var vi och käkade thaimat och spela biljard med david,linda och tobbe. Det var riktigt god mat och det var sjukt kul att spela biljard (vann även över matte hähä). Imorgon ska jag hem och sen ska jag hitta på något kul :)

nu ska jag sova lite grann! God natt

i'm finish!

Magda har äntligen kommit till skolan nu så när hon har käkat ska vi dra oss mot gymmet! Lite skönt att sluta nu, 12:30! Är klar med mitt skolarbete om min "drömbutik" och gissa vem som äger på paint?!
Joo Cecilia Eriksson!! Efter gymmet ska jag vara med nichole och frida! Vi hittar nog på något roligt!

image70 


måste bara lägga upp en cool bild nuja

image69


CILLA ÄR BÄST! + COOL + FRIDA! höhö

TODAY IT'S TUESDAY

tjena! Fick för ett tag sen veta att jag och natta åker utomlands samtidigt, och till samma ställe! COOL!! jaaaaa Frida och jag försöker ju också att planera att åka till Grekland i sommar igen, vi får tjata på Bettson! TAGGA Imorgon är det skolan igen och då ska vi till gävleortens mejeri... KUL! smaka lite mjölk kanske.

image68

söndag segdag!

Idag vaknade man upp trött efter ha lagt sig sent igår. Men nu är man uppe och jag ska snart åka in till sandviken och gymma med magda:) efter det blir det nog att käka lite och sen träffa mattias:)

image67

Om 2 veckor så!


tagga mat med frida!

tjenis! sitter här i trappen och väntar på att frida ska komma hit! vi ska käka lite mat som mamma har gjort sen så ska vi dra våra feta arslen mot staden. Där ska vi träffa våra söta kompisar magda & martin! kanske blir fest , vem vet vem vet?

nu är man lite taggad på att bli brun som här nedan! checka även in fridas coola brills!

image63image64

ha en götta kväll! HEJ DÅ

14 FEBRUARI

  +    +    +    =

                                             ALLA HJÄRTANS DAG!

söndag den 10:de februari

vaknade med frida vid min sida idag:) hon kom hem till mig efter att jag hade käkat med mamma och pappa. Vi pratade istället för TV och somnade ganska tidigt för att vara en lördagskväll. Idag har vi bara lökat framför tv:n så vi bestämde oss för att dra oss och spela bowling! vi (mest frida) suger på att bowla eftersom det är vår tredje gång:) sedan blev vi hungriga odh fryssna så vi gick till stan och fikade och drack varm choklad. Sen hyrde jag en film som jag ska se snart med mattias :)

nu blir det filmen med audrey tatou i huvudrollen jaoo! godnatt allesammans!

torsdagen den 7

sitter hemma hos mattias just nu:) han spelar tv spel och jag sitter vid datten =) igår gymmade jag för första gången i mitt liv, och ja, det gick väl helt okej;) satt på spinningcykeln hela tiden och lökade sönder! Sen drog vi hem till mig, käka lite , hyrde en film och drog oss hem till mattias där jag spelade tv-spel tills det var sängdags:)

Skippade skolan idag eftersom vi bara hade 2 lektioner som jag inte pallade idag, etik och ekonomi...
Senare ikväll ska jag dansa och jag får väl se vad som händer under dagen.

hejdahejda! / cecilia

RSS 2.0