22:59 ONSDAGSKVÄLL

Nu är det klart! På lördag sticker jag och Magda till Åre! Blir en härlig vecka med mycket skidåkning och massa annat roligt! Vi kommer bo i en liten stuga med hennes familj, det blir mysigt :) Nu är det sova som gäller här.Helgen

Hej! Vilken helg det här har varit! I fredags så var jag på fest hos Nichole där man träffade massa folk från förr. Sen i lördags blev det en heldag på sjön med skoter åk och grillning. På kvällen åkte jag hem till Anna efter att ha förfestat lite hemma. Vi drog sen vidare mot en annan fest där vi badade tunna och hade det trevligt. Igår så gick jag på bio med Anna, Jossan, Johanna och Jennifer på "Fredag den trettonde". Läskig film med dåligt slut.


Nice pose

ÅKTE FLYGPLAN! COOLT

chillar


Måndag

Hallå där. Idag har det varit en helt vanlig dag med praktik och lite dans. Men så var det inte igår, då var jag på inspelningen av Singing Bee i stockholm, Tog sjukt lång tid men man fick iallfall en muffin och läsk. Så om några veckor syns man kanske i tv, hehe. Ganska kul att se hur dom har lagt upp programmet och hur uppgjort det egentligen är. Men nu är det dags för mig att sova, trött som man är.


Cowgirl party

Tjena! Igår var jag och fridsono på vildavästern party i Gävle. Vi blev bjudna på bål och tacos när vi kom dit. Träffade riktiga cowboys från Kansas också, haha. På vägen hem från festen lurade jag och Frida typ 4 personer att jag var en amerikansk utbytesstudent från Nashville! Haha även att alla gick på det eftersom jag och Frida är grym på att luras.Hi girlfriends!

PangPang

Vårt cowboy-lag

Cowgirl-Frida

Onsdag 20:57 soon sleeping

Tjena! Det är redan onsdag, tänk vad tiden går fort. Jag har iallafall praktiserat idag och åkt hem och käkat, man hinner ju inte med så mycket annat nuförtiden. Passade på att köpa lite nya saker nu när man fick matpengarna från praktiken. Det finns ju så mycket fina saker på Indiska så man vill nästan köpa allt. Har nyss köpt sötaste godisskålen och måste köpa deras doftljus, luktar så sjukt gott.

RSS 2.0