Turkos    
 


Haft det lite tråkigt på den senaste tiden och gjort en massa armand och halsband, haha. Inte mycket till liv man har men man måste ju göra något när man har tråkigt. Nu kom Magda och Jossan så nu blir det Idol!


InspireradIdag känner jag mig sjukt inspirerad, så därför måste jag gå och göra något vettigt nu. Som att börja skissa lite på min kollektion som jag ska göra som projektarbete. Jag är pepp som tusan och vill börja nu!

CRAZY

Vilken frickin jävla helg det har varit. Jag har hunnit med ölkväll, partykryssning med hoffmaestro, ölkväll igen och sen utgång med tjejerna, låter som värsta vinhaggan som inte får nog. Men idag har jag fått nog, sjukt sliten och trött. Måste bara säga att jag älskar idol, fan va bra alla är som är med. Idolmaraton på en söndag är ju mycket välkommet. Undrar om det inte är dags för lite tv-tittande och popcornmys nu.


TitanicVi är ett hemligt par, egentligen!Pussgurkis och Melo :)


PUMP THE JAAMMHejsan mina vänner. Cilla von sörtutt is in da house och taggar.  Idag hade vi disco i klassrummet, jätte coolt var det. Snart är det disco igen.. PÅ LÖRDAG JAOO


RSS 2.0