BIKINI

Beställde hem en bikini för någon vecka sedan som kommer bli grym i sommar, lite 50-tals aktig och rosa-röd prickig! Perfekt!
 


reklam

Sådärja! Nu har man fixat reklam på bloggen! så alla ni som läser kan väl snälla klicka på annonserna så jag tjänar lite pengar! Kanske får ihop 10 öre/besökare vilket innebär att jag kommer tjäna 1,50 kr om dagen!! WIHO!

härlig dag

                                                           Med solen i ögonen!
                  

image119

Efter skolan idag kom Frida och Natta hem till mig en stund, vi låg på min altan och käkade ballerina-kakor med saft och stekte i solen samt lyssnade på skön musik! Klart varmaste dagen på året!

ni är bäst

Är hemma just nu, städar mitt rum eftersom det ser ut som crap. ska snart göra ren några plast stolar, medans det är så här varmt ute! Igår var jag och brudarna ute och stekte i solen. Det var Magda, Nichole, Frida, Isabelle och Natta, vi spelade lite basket och njöt av den härliga onsdagen. Jag och Frida åkte hem till mig för att grilla sen men grillen funka inte, så det blev kall korv. Efter det drog vi till stan på fest och sen blev det hem och sova.
Vi chillar i solen, och natta med sina brills, frida njuter och jag är taggad!

SOFT

Lite skönt dag! Sitter just nu på altanen och lyssnar på sjukt soft musik och käkar chokladboll med mjölk! Snart ska jag åka in till stan för att träffa Magda och Frida. Jag och Maggan ska gymma lite och sen bada. Imorgon blir det även chill med brudarna, tänkte grilla lite och sitta och mysa i solen. Känns som det kommer bli en skön vecka, samt nästa då vi är lediga 3 dar! Imorgon slipper jag även skolan för jag ska på styrelsemöte med några lärare och massa folk från olika företag, så vi ska prata om vår linje och om praktiken och sådär..lite nervöst att sitta och prata inför massa folk man inte känner. Jaja, nu ska jag ta och packa ner sista gym-grejjorna..höörs då!


 image110

tell me why

varför känns allt så långt borta när det egentligen finns allt för nära?


car wash

Idag blev man erbjuden att tvätta en bil, lätt sa jag och tjänade 200 spänn på det, inte illa! De pengarna är mycket behövda just nu kan jag säga. Förutom att tvätta en bil har jag inte gjort någonting mer denna söndag. Matte-prov är det imorgon och det känns som att jag är den enda som inte har pluggat, men jag får hoppas på att det går bra.


image108

threehoundredsixtyfive days

jag, frida och nathalie sitter och softar utanför skolan för ungefär ett år sedan!

image107

ekonomi

Sitter just vid denna stund i klassrummet och har Företagsekonomi.. det är svårt men det går ändå framåt, väldigt sakta framåt. Apropå skolan hade vi Nationellt engelska prov igår, gick förövrigt kasst! Efter skolan blev det glass med Frida och Nada ute i vårsolen :) Idag är det fredag så ikväll blir det fest för hela slanten! Och det är inlämning på vår tidning vi har gjort i min grupp i skolan.

image105
Våran snygga tidning mode.


nostalgi

haha satt och kikade runt på gamla bilder på datorn och hittade den här bilden som är sjukt gammal, sommaren 06! hade jäkligt roligt den kvällen och gud vad tiden går snabbt känner jag nu. Nä, tagga sommar säger jag bara!
 
image103

lördag

hallå! idag har jag varit med mattias till valbo en sväng och käkat lite mat. Hittade snyggaste jeans-shortsen inne på JC som jag lär slå till på. Sen kikade man in på den nya outleten och ja.. vilket skämt, fulaste kläderna och dyrt var det också. Nu bär det av till att hjälpa mamma i köket..

hörs då!

bebe

image102

RSS 2.0