Sköön helg!

Har precis kommit hem från Mattias pappa i Stockholm, det var riktigt skönt att komma bort en helg. Vi gick iallafall på stan i lördags och på kvällen drog vi och käkade på Stekpannan, efter det blev det Söderhof och kvällen rundades av vid Nivå 22 där vi mötte upp David, Sandra , Tobbe och Linda. Blev en riktigt lyckad kväll. Idag blev det slappardag med lite present-öppning. Mattias lagade mat och man kan ju kalla honom för mäster-kocken!

Nu är det sängdags och imorgon väntar en ny praktik-dag :D Godnatt!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Idag började idrotten klockan 8 och vi skulle springa, 3 VARV runt stadsparken. Kanske låter lite för vissa men för mig var det långt. Efter ett varv kom Niklas och sprang om mig (hans andra varv) och jag kom såklart sist av alla. HA-HA. Måste börja träna. Iallafall blir det en myshelg i Stockholm för min del, Mattias fyller år så vi ska till hans pappa och fira. Det kommer nog bli lite shopping på stan också :)


Den här var feeet! Från Topshop

sound of silence

Ännu en dag som bara går förbi, ändå har det vart ganska segt. Vi hade första lektionen idag också och nu är det bara två kvar. Börjar få de här jädrans höstkänslorna också, när det blir kyligt men inte jätte kallt och när man blir lite småförskyld och bara vill sitta inne och dega.
jaja... nu börjar lektionen..

Indiska

Första dagen på praktiken och kan ju säga att jag trivs som firren i vattnet. Trevlig personal lär jag då säga :) På lunchen träffade jag på Frida och Erkan, som verkar trivas bra på Åhlens. Nyss käkat lite spagetti och ikväll kanske det blir att börja på dans? Har inte riktigt bestämt mig än, kanske dags nu...


BB


Hoffan


hmmm ser ut som vi har roligt här:D haha

dont go waisting your emotionTjenis! Denna vecka har man inte hunnit med så mycket, men jag var med Frida i onsdags och fyndade rejält! Jag hittade nämligen en kofta och en kappa för 250:- tillsammans!! Ikväll är det ju Lars Winnerbäck i Gävle, vilket jag såklart inte ska på... Ha det så kul ni som ska dit!

Pasta

Just nu känner jag mig väldigt trött och har ont i huvudet. Inte kul. Något som är roligt är att jag snart ska vara med Nichole och Magda. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men någonting blir det. Kan ju inte riktigt påstå att det är jättefint väder så vi kommer nog inte sitta ute. Nu ska jag slänga i mig pastan jag gjort sen blir det en pling till Nichole.


Söndag

God kväll! Imorse följde jag med Mattias till hans jobb eftersom han ville ha lite sällskap. Efter att han slutat åkte vi ner till Edsken och badade lite, sen gick vi till den lilla restaurangen och åt litegrann. Vi tänkte snart åka till Hemmakväll och hyra en film om vi orkar. Sen blir det att sova.

 

Äntligen hemma

Har nu kommit hem efter en vecka i solen i Bulgarien, det var grymt skönt att komma bort lite till solen. Men nu  är jag  hemma och lägger upp lite bilder från resan:)
RSS 2.0