Julskyltning och Dans

Idag är det första advent vilket betyder att jag  måste börja köpa julklappar snart, har ingen aning om vad man ska köpa, men så är det väl varje år. Idag var det julskyltning på stan i Sandviken, så jag, Sofia och Frida stog vid krysset och sålde våra armband. Men det var Frida och Sofia som stog där mest eftersom jag hade dansuppvisning med latinon. Vi sålde iallafall runt 10 armband så vi tjänade ihop 800 spänn! Det är najs. När jag kom hem så fikade vi i familjen bara för att vi har typ 20 muffins som inte blev sålda. Nu blir det mys hela kvällen. Godkväll på er!



KÖP VÅRA ARMBAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s, peacebrickan kostar 65 och inte 80 kr.


Öppet Hus

Tjaa, idag har man vart i skolan från 9 till 8 eftersom det var öppet hus. Kan ju säga att jag är fett trött nu, vill bara gå och lägga mig. Måste plugga också men hur ska jag hinna med det? Skola, praktik och massor med saker som är i vägen, hinner inte med ett skit. Pallar inte heller för den delen. På öppet hus sålde vi iallafall några armband, haha 3 stycken, men det är ju några iallafall...

Aaas feeet bild på mig PEEACEE YOO


Alicia Keys - Superwoman

Kallt

Fyfan vad kallt det är ute! Det är ju inte så smart att gå ut och gå med mjukisbyxor när det 'är cirka 70 minus ute! Det gör jag inte om. Kom precis in i värmen, sköönt. Nu blir det nog en film, antingen Wallander på teven eller I'm Legend. Hmm, lutar åt det senare alternativet. Hörs då!

Helgen

Godmorgon! Idag är man minst sagt trött efter helgens äventyr. Sitter och tittar på Idol just nu och snart är det dags för frukost. I fredags var det fest hos Simone, och där sjöng vi lite singstar, bärsa och hade det mysigt. Igår blev det en chill-kväll hemma hos Johanna med några brudar från klassen. 
 

Myser i Simones lägenhet.

Erika!

Cillsono

Trött bild på Jossan hemma hos Johanna, Haha


Tisdag

Gokväll! Idag har man inte gjort annat än att pluggat och pluggat, och praktiserat såklart. Gick och käkade lunch med Anna, chifen. Blev en sallad, och kommer på mig själv att jag inte har ett dugg vettigt att säga med detta inlägg. Men Godnatt allihopa och sov så gott! Imorgon är det prov, otaggat.

Värme

Vem vill inte har lite sol just nu? Vill åka utomlands eller få sommar snart!


Lost

Ibland kan det kännas som att man tappar bort sig själv, och allt omkring. Man inbillar sig att saker och ting kommer bli på ett visst sätt. Men när man inser att det inte kommer att hända vet man inte vad man ska ta sig till.

Mår som man förtjänar


Nya Victoria Silvstedt? ;)

Wasted!

Therese


Hallå! Jag kan bara hålla med rubriken, fyfan vad jag är bakis idag. Klev upp vid fyra tiden idag, mådde inte prima precis. Iallafall, igår var vi några brudar hemma hos Nichole i Kungsgården, kikade på Idol, käka  pizza och bara umgicks. Sen åkte Nichole, jag och Therese vidare till Sandviken hem till Therese syrra. Började pimpla vin och öl vid ungefär 12 tiden, INTE LYCKAT! Vi drog senare på någon fest i Norrsätra som avslutades med Taxi hem. Nu ångrar man att vi öppnade den där vinflaskan. Sitter iallafall här med godis, datorn och tv:n ikväll. Ha det bra, tja!

TORSDAG

Nu har man precis kommit hem från parkbadet, har varit och simmat och jag är väldigt stolt över mig själv nu eftersom min kondis kan räknas som ingenting. Det var härligt iallafall, jag känner också det här suget på mat så ska väl gå ner och hämta något att äta. Förövrigt i mitt liv händer det inte så mycket, eller jo det är mycket skola just nu med prov, inlämningar och annat tjafs. Imorgon är det fredag igen, och då är det fest skulle jag tro. Eftersom man är lite taj så lägger jag upp en bild på mina nya feta skidkläder! Tjaarå


Vackert


Fatta balen i trean, då ska jag se ut så här! Kolla klänningen liksom! Och håret!


Westbeach ON


Det blev en fika på Marangoni med Nichole

och Therese.

Trött idag.

Gårdagen

Tjena! Igår blev det lite diverse drycker hemma hos mig med brudarna. Vi satt och hade trevligt ett tag och bestämde oss för att dra vidare till en fest. Men tydligen var det ingen så alla åkte hem, men jag gick upp till Stadin och träffade på Julia och Malin. Sen blev det stan sen hem. Idag är det ju fars dag och det firades med att åka hem till morfar och käka lite tårta. Nu snart väntar ett varmt bad och en kvällsmacka.

Lite bilder från igår

Fest

Hallå. Vilken jäkla kväll igår! Jag ovh Magda åkte hem till Nichole på fest, det var väldigt trevligt och sen drog vi vidare mot efterkaka i sandviken. Kan ju sammanfatta hela kvällen i drama, drama, drama.. Just nu sitter man väl här med dom vanliga bakis-känslorna, ont i kroppen och fett trött.. MEN, ikväll blir det lite mer fest, Magda, Anna och Jossan kommer hem till mig för lite förfest och sen blir det vidare på andra äventyr. Slutar med lite bilder från igår för att visa hur kul vi hade...


Fikat

Tjoo! Idag efter skolan gick jag, Frida och Magda och fikade på Marangoni, det har blivit väldigt mysigt där plus att det är typ enda stället i Sandviken med gott fika. Vi satt iallafall där ett bra tag, snackade skit och chillade.  Sen följde jag med Frida för hon skulle boka synkoll. Nu är jag bara hemma och lyssnar på musik vid datten. Ska väl snart gå ner och käka kall pasta med skink-sås och kanske sätta mig framför TV:n... Låter bra. Tjaarå!

Infinity


i wanna dance

Sjuk?

Tänk hur någonting kan gå från att vara bra till att ta slut helt på en väldigt kort tid. Man blir chockad och tom.. Men livet går vidare.  Skulle vara på praktiken men vaknade upp och mådde riktigt illa, så jag stannade hemma. Men imorgon ska jag försöka ta nya tag och gå dit.

Vänner, tack för att ni finns där

not a good surprise


Bio

Godmorgon! Det blev bio igår med Bella och Magda, vi gick på nya bondfilmen. Den var fet som fasen, Mhmm, Daniel Craig, hehe iallafall, efter bion drog vi upp på en liten förfest där Anni och Nadja var, sen så vi gick till Sibylla och åt lite korv. När jag kom hem drog jag på en film och somnade ganska fort. Idag kanske man åker en sväng till Valbo och kikar lite med mamma.

sliten

Igår blev det fest för hela slanten och idag är jag mer än sliten, fan har aldrig vart såhär trööött. Låg och sov nyss typ, hehe. Men kvällen var rolig med mycket dans och trevliga vänner. Ikväll kanske det händer att jag åker till Nichole på fest. Igår kom man ju hem från Åre också vid tretiden till ett snöstormande sandviken. Det är fan kallare här än i Åre.



fin mask fridson:)


Bruttorna :)

Jag och Mattan

Frida och Magda, så söta :)


RSS 2.0