Mitt 2008

Tja! Snart är året över och då blir det en början på något nytt. Imorgon ska jag och några tjejer vara hemma hos Nichole och käka, sen kanske vi drar in till Gävle på någon fest. Nu ska jag packa ner de sista sakerna sen bär det av mot Järbo.
Gott Nytt År allihopa!

Här kommer lite bilder från de bästa av året!

Peace and Love i Borlänge

Gran Canaria med familjen och Mattias

Bulgarien

Fett med fest

Dunken!

Full helg

Tjo! Sitter hemma och har precis varit ute på sjön och kört lite skoter med små kusinerna. Igår var jag i Valbo med Madde, Anni och Nichole och shoppade lite. Senare på  kvällen tänkte vi åka på fest men stannade hos anni med mosbricka och shots. Kan säga att jag har både haft en bra och en dålig helg med mycket skratt. Nu ska jag ut och käka lite grillad korv på isen.

Förresten så var det någon som undrade vart man kan köpa våra armband, det kan du göra på peaceuf.blogg.se

Party gänget på G

Fredag

Idag är det fredag vilket innebär fest! Jag och tjejligan ska till Valbo på någon fest. Det har förresten varit en skön jul med feta julklappar och god mat. Nu bär det av till Anni, ses i dimman.........


Måndag

Idag har jag och Matte åkt lite, började med att käka lite frukost på Åre bageri och drog sen till backen. Det har varit sjukt blåsigt här så vi orkade inte åka så mycket. Imorgon kanske vi ska åka lite mer innan jag åker hem. Ikväll tänkte vi gå ut och käka på någon mysig restaurang i byn. Ha en skön jul allihopa!



Snöööö

Oj vad det har snöat här i Åre! Två dagar har gått sen jag kom hit och jag har knappt gjort någonting alls. Jag och Matte har bara degat framför datorn och tv-spelet. Men på måndag ska vi ut och åka i backen :D Fick låna Mattes kompis liftkort så nu slipper man punga ut massa pengar för en dag's åka. Nu är det film och chips som gäller.


En bild från backen.

Bakmästar'n

Jag är så grym, på att baka julgodis. I helgen bakade jag julgodis för fulla muggar, chokladpraliner, apelsinmarsipan och marshmallow-hop-kok. Får hoppas på att inte min familj har ätit upp dom innan julafton bara. Idag har jag gått i skolan, hade historiaprov som gick skitbra, och sen åkte jag och mamma in till gävle för att handla de sista julklapparna. Nu håller jag på att packa skidorna och övriga kläder för imorgon sticker jag till Åre! Så jävla SKÖÖNT med jullov nu! 


Baka

Idag skulle jag baka lite småkakor till jul. Precis när jag gjort smeten kommer mamma och säger att hon redan har gjort smeten, så då hade vi två kak-smeter! Så jag hällde i lite hallon och vaniljsocker. Trodde det skulle bli smarrigt men det ser ut som gråa havremuffins med hallon i! Dom smakar surt.

  
Kan äga Sveriges sämsta kamera även....

Tjanna!

Hallå! Sitter vid min dator med pluggångest, så jag tänkte att jag skulle ta tag i alla läxor nu, har precis gjort lite av historia frågorna och tänkte nog hinna med att läsa lite i min bok också. Idag har jag varit på Indiska och stressat eftersom regionschefen skulle komma vid 4. Fick träffa han och dekoratören precis när jag skulle sluta. Sen hinner man inte med så mycket mer av dagen, kom hem vid 6 och då känns det som att man bara vill gå och lägga sig! Vilket jag snart ska göra.


Annas namnsdag idag då! Grattis ;)

Söndag, andra advent

Sitter och kollar på Erik och Mackan på teven, haha fräscht med fettsugning! Måste man så måste man... Idag är det ju söndag, vilket betyder slappardag. Har inte gjort så mycket idag, hyrt film, lagat mat och chillat framför datorn. Kan inte riktigt fatta att det är julafton om två veckor, och jag som inte har köpt några julklappar än! Måste ut och köpa några snart. Nu tänker jag fortsätta titta på tv och krypa ner i sängen.


RSS 2.0