I'm back.

Niklas bjöd nyss på winnerbäcks nya singel, kanon! Sen direkt efter det började jennifer spela hoffmaestro, rena musikorgien här. Kaos i klassrummet, jag och jossan fin justerar lite på fridas blogg genom att sprida bajs över den, funkar inte. Nu ska jag dra, hoppas jag kommer tillbaka snart, för er skull.
 /Nada

kirrat biffen!

Då var det klappat och klart som man säger! Jag och Frida åker den 8/8 till Rhodos!! Frida fick ledigt så nu är det bara att beställa biljetterna! Jag och Mamma satt och prata lite och vi funderar på att ta en veckas resa till Venedig, Italien!! Kommer bli en najs sommar! Hoppas på att vädret blir detsamma. Nu blir det sängen samt tv som gäller!


image125

livet leker

Ja så känns det nu. Fan vad nöjd jag är. Det enda som känns ganska jobbigt är att det är sjukt mycket plugg nu. Men iallafall jag har fina kompisar och en superbra pojke. Tack för det! Nu är det plugg-time som gäller!
image123

porrigt!

Dance, dance, dance

image122

I onsdags spenderade jag halva kvällen i Storvik med dessa damer. Sedan drog jag mig till Sandviken och gick på lite fest. Och idag har jag haft dansuppvisning och det gick faktiskt rätt så bra! Nu blir det att plugga lite eftersom jag ligger lite efter med skolan, så ha det så bra och hej då!


RSS 2.0