Anna har blivit vuxen?

Tjo! Idag fyllde Anna 20 år så jag och frida åkte till Gävle och firade henne. Blev go tårta och en massa kakor som hon inte hade bakat själv:D Hon fick lite smågrejjor av mig och Frida. Sen så nästa helg blir det cowboy-tema-party hos Anna!

Grattis tanten!

Mat on

Igår åkte jag till berget med Sanna, Nichole och Dacke. Det blåste som tusan men det gick att åka iallafall. På kvällen blev det chips och läsk hemma framför King Kong. Idag blir det bara film och slapp eftersom jag är så sjukt trött, tror jag börjar bli sjuk också.

 
Ge mig sommar!

Torsdag 22

Igår åkte jag hem till Nichole och käka tårta med hela tjejligan. När vi hade käkat upp var det dags för Nichole att dra på  krogen  så  vi åkte till Sandviken. Först  gick vi till Steel Town där vi lirade biljard, gick inge bra för Nichole som vanligt. När vi iallfall kom ut och Nichole kunde stå på benen, knappt. så gick hon, jag, Anni och Sanna till Kharma. Slutade lite väl tidigt för Nichole igår, haha. Idag var det skola med en massa UF-saker som ska hinnas göra innan nästa vecka.PANIK. inte roligt.  Får psykbryt på skolan nu ja.


GRATTIS GREKEN!!!!!!!

Nu är tiden inne! DAGEN NICHOLE FYLLER 18 ÅR!!!! TAGGA KÖRKORT SÅ JAG FÅR SNÅLSKJUTS! YEEAH


Bowlin and billin

God kväll! Denna helg har varit sjukt lung och mysig. I fredags blev det lite filmkväll med Anni, Nichole och Shervin med chips och dipp. Igår tänkte vi hitta på något roligt så vi åkte in till Gävle för att spela lite disco-bowling. Efter den det så gick vi till Wasa och lirade biljard. Idag kände man sig inte allt för pigg när man vaknar vid ett-tiden. Är själv nu hemma eftersom mamma ska börja plugga i Uppsala imorgon och pappa ska operera sitt öga där också. Nu ska jag kika på TV och eventuellt gå och lägga mig. Praktiken börjar ju imorgon så jag måste vara pigg.

Haha, lär berätta roligaste händelsen idag. Jag sov hos brorsans tjej Elin inatt i hennes pappas säng. När jag vaknar på morgonen kommer min bror in och säger att jag lär hoppa upp ur sängen fort som satan. Står på golvet i pappans rum i underkläder och hör hur hennes pappa (som jag aldrig har träffat förut) kommer in i rummet. Tog mina kläder och rusade ut ur rummet, tomatröd i ansiktet med ett litet "hej.....då" Sjukt jävla pinsamt.


Snyggaste bowlingposen

Sötfisarna Shervin och Madde
Nichole, sämst på att bowla, ännu sämre på biljard ;)haha


PysslatHej! För någon vecka sedan fick jag en idé att göra ett flätat halsband med berlocker, så idag satte jag mig ner och fick ihop ett litet halsband. Tycker att den blev naajs. Just nu sitter jag och har smått ångest över skolan, bara massa plugg. Så nu ska jag sätta mig ner och läsa lite.

Hoffmaestro is the shit


Hoffmaestro & Chraa - I'm Not Leaving Now (feat. Melo)

Lördagskväll

Sitter fortfarande med morgonrocken på även fast klockan är halv 7. Fast det är ju söndag så det gör ingenting. Igår blev det en mini-fest hos Jennifer iallafall, vilket var mysigt. Sedan drog vi till Norrsätra och avslutade kvällen där. I fredags så var jag på 18-årsfest med Nichole och sedan mötte jag upp bror och hans tjej.


Anna, Johanna och Julia

Jag och Erika

Jennifer och Erkan


Fredag

Tja! Den här veckan har gått fort, och tråkigt att skolan har börjat igen. Men vi bowlade iallafall på idrotten idag. Efter timmar i skolan gick jag, Anna, Jossan, Johanna och Jennifer till Marangoni och fikade lite. Ikväll kanske det blir lite fest, annars bara slapp framför spindelharpan. Sen imorgon drar jag hem till Jennifer och bärsar med tjejerna från klassen.

Frida har gjort ett så fint jobb med vår UF-blogg . Så nu är det bara att klicka dit här och beställa lite armband, vilket du kan göra på vår mail peaceuf@live.se


Söndag

Tjena. Den här helgen har varit sjukt lugn jämfört med förra veckan. I fredags var jag med Frida och vi fikade och pratade mest hela dagen, sen igår åkte jag till Storvik för att vara med Bella och Anni och spela kort och diverse spel. Och idag var jag in till Gävle för att fika och spela biljard. 

 
Den här bruden var jag med i fredags :)

2009

Tja! Nu är det nytt år vilket är lika med nya tag. Har inga nyårslöften, men jag har några riktlinjer, ta dagen som den kommer, ha kul och leva livet! Hoppas på en bra fortsättning till alla!


Sanna, Bella och jag hemma hos Nichole på nyår!

RSS 2.0