Trött och förskyld

Morsning, kom hem från praktiken för ett tag sen och sitter just nu och väntar på att få hugga in lite lasagne som mamma har gjort. Det har känts som en lång dag på praktiken eftersom man är lite krasslig och trött, synd är väl det när det är så fint väder också. På torsdag är det sista april och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, ta det lugnt hemma eller åka till Uppsala med polarna? Jobbig läge det där. Typ hela helgen har jag varit i Gävle, i fredags blev det lite mingelkväll på Indiska där jag och Lovisa gick lite modevisning och det finns också en artikel på nöjesmagasinets hemsida KLICKA HÄR  så det är ju lite roligt. På kvällen blev det lite personalfest med utgång. Sen i lördags blev det lite mysfest hemma hos Matte med lite folk.  Nu lockar lasagnen ganska mycket...MUMS hej då

POSARNA
Idag var det modevisning på Folkets hus i Sandviken som treorna arrangerade. Många kompisar som gick  modell vilket var roligt. Imorgon är det skola igen då med bla, matteprov och massa annat drygt. Jag känner för att sova efter den här långa dagen så...götennaten!

The party is over


Slut efter en lång jävla vecka! Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller! FIFAN

18 IDAG!!!!!!!!


GRATTIS MAGDALENA!!!!!!! Hoppas du får en great födelsedag! Nu drar jag till Uppsala, TJA!

SHE'S ONLY SEVENTEEN WHY OH WHY

I fradags var det mässa i Edsbyn och det gick skit bra med våra armband. Igår morse åt familjen och släkten frukost i Högbo, vilket var super gött. Igår så var jag hem till Kurvan på fest med ett skönt gäng. Idag har man legat ute på altan och stekt i solen. Sen hämtade jag lego i källaren som jag, bror, elin och asp byggde med lite, fick till ett skit snyggt hus:) Imorgon ska jag åka till Uppsala och shoppa lite med mamma, och på tisdag blir det sthlm för ännu mer shopping. 
Hur snygg blev inte montern då? Sa jag att vi sålde ca 70 st armband också? sweeet

RSS 2.0