turn me on

Godkväll i stugan! Efter lite hårt slit har man äntligen fått klart bokhyllan som jag och mamma köpte på Ikea idag. Nu är jag trött. Tidigare idag följde jag med Mattias till tåget. Han åker upp till Åre och ska provjobba lite och kommer hem om en vecka. Och imorgon är det måndag och praktik igen, veckorna går för fort! Hann med att träffa Frida igår också, var meningen att vi skulle sälja filmer och spel på stan, hehe, men så blev det inte. Vi drog och käka efterlängtad pizza på Jensas. Nu tänker jag gå och lägga mig i soffan och kolla på nån film. Godnatt på er!


Frida väntar på att få korv, haha


please come home

Hallå! Idag har varit en alldes vanlig dag! Gått i skolan, hållt på med UF och åkt in till Gävle en sväng. Fick ju presentkort när man fyllde så det använde jag upp. Jag fick med mig en kofta, ett puder och en puderborste.


Fick fett med presenter av Frida, Magda och Natta :) Frida hade gjort snyggaste kortet;)


miss seventeen

I lördags fyllde jag år! Så det måste ju firas med kalas! Släkten, Frida och Natta kom och vi käkade skit go tårta med hallon och choklad. Fick en kamera i present så här är lite nya bilder!


testing the camera


Frida och Nattson har ett intressant samtal...


Våldtar korven!


söta grabbar


Löööken


nine eleven

Godkväll! Idag har det varit väldigt segt, åkte imorse in till gävle för att gå på föreläsningar på högskolan. Vi var där för att lära oss mer om UF men jag gick bara på en föreläsning, ekonomi. Har även hunnit med att klippa mig idag, vilket var skönt! Hade lite slitna toppar.

Såhär blev det iallafall


måndag

Lite bilder från i lördags:

     

peace!

Järnkepa idag då!

Tjenis! Igår blev det fest för hela slanten. Först var det bara jag och Magda som åt lite mat sen började det sakta men säkert droppa in folk. Det var en trevligt kväll till en början men sen spårade den nog ut lite på slutet... haha. Men summan av kardemumman så var det bra!

when the fall comes aroundRSS 2.0