Rubriken säger allt, brist på fantasi

Tjena!

Vilken seg helg det här har varit. Igår  hyrde jag några filmer och frossade i godis och chips. Blev en film över idag som jag nyss kollade på, Bank Job heter den, var faktiskt ganska bra. Hann även med en sväng till Valbo med mamma, men där hittade man ingenting. Och imorgon ska man till skolan och måla montern till UF-mässan, det ska ju bli jätte spännande.


Fuck you right back

Ditcher och jag


Måsfis

Man längtar ju lite till peace and love, men hoffmaestro kommer inte. Marcus bara ljuger, så nu vette fan om man är så taggad på att bli måskiten igen?! jävla marcus....


Söndag

Har legat i sängen hela dagen, så sjukt trött efter den här helgen. Igår blev det en myskväll hemma hos mig med Frida, sen kom Nichole och vi åkte runt lite. Haha, roligt inlägg Frida la ut här under då, skit moget :) Tycker inte att Frida är den bästa.. näää.

Här är lite bilder från när jag och Magda var i Åre.

FRIDA LYTTER

Frida Lytter är den bästa, heja heja heja Frida!

Det var bara det jag, Cecilia Eriksson, ville berätta i detta inlägg. BAJSHEJ!Det här är Frida Lytter. 13 år gammal. Fint va?

Underbart

Nu är det lördagseftermiddag och jag tänkte att man snart skulle hoppa in duschen! Tänkte hitta på nå kul med Frida idag så vi får se vad vi gör! Kände för att lägga upp en bild på min beautiful friend Nichole.


Snart så


aah ge mig sommar

Det var fett!

Hallå! Vilken fest det blev igår! Helt sinnesjukt vad mycket folk det blev. Men det är najs. Något som inte är lika najs är att jag har städat hela dagen idag! Men man har ju iallafall fått i sig en pizza som håller igång en. Vad var det någon sa: det kommer spåra ikväll cilla!!. Och vad gjorde det? Spårade som tusan, spyor på golvet, bråk, glassplitter överallt, och min botaay syntes kanske lite väl för många gånger! MEN vad gör det idag?:D Hade fett kul igår och hoppas alla andra hade det också! Tack alla som hjältpe mig att städa igår! 

 
I början var vi tio...


och vi blev några fler...

och det slutade med femtio-sextio pers kanske...


men jag var nöjd ändå...


Anna ser taggad ut ;)

Wow

Hallå! Den här söndagen har man inte gjort så mycket, käkat pizza typ. Jag och mamma har sytt en klänning till mig som blev klar nu, ganska snygg faktiskt:D Förövrigt så festade jag med Frida och Nathalie igår, vilket var längesen. Vi drog iallafalll till Marcus senare. Har haft en soft helg och nästa kommer bli ännu bättre för då är det fest:)


På väg hem

Tjena! Just nu sitter jag i bilen på vägen hem från Åre med brorsan och Micke. Det har varit en najs vecka med skidåkning, kortspelande och lite festande. Imorgon börjar det vanliga livet igen med praktik, lite drygt eftersom vi nog kommer hem ganska sent inatt. Lägger upp lite bilder sen någon dag, nu blir det att fortsätta läsa lite i boken som jag har.

RSS 2.0